Huse til salg


Jeppe Aakjærsvej 11, 7500 Holstebro

Fuldstændig restaureret og nyindrettett villa med pudset og malet facade og tagpaptag. Der er nye el-installationer, kloak-installationer, varme- og vand-installationer samt nyt tag, nye gulve, nye lofter, nye isolerede vægge, nyt inventar samt nye hvidevarer. Villaen er fantastisk attraktivt beliggende med udsigt med over kolonihave-området ved Storåen, og der er samtidig kun kort afstand til centrum. Indretning: Entre med tæppe og trappe til stueplan og underetage, dejlig lys stue med parketgulv, udgang til stor, høj træterrasse og i åben forbindelse med flot spisekøkken med parketgulv, sort Unoform inventar og udgang til træterrasse, værelse/soveværelse med tæppe og skabsvæg samt dejlig stort og flot badeværelse med vinylgulv med varme, bruseniche og lyst inventar. Underetage/kælder, hvoraf 29 kvm. er godkendt til beboelse: Værelse med tæppe og gulvvarme, værelse/soveværelse med tæppe, 2 skabe og gulvvarme, påklædningsværelse, teknikrum, stort bryggers med klinkegulv, lyst inventar og vaskesøjle samt viktualierum. Desuden er der ny carport, grusbelagt indkørsel samt en dejlig have med bl.a. høj træterrasse, hvorfra der er dejlig udsigt til de grønne omgivelser.

Kontantpris  2.495.000  
Udbetaling  108.000  

Lyngbakken 14, 7500 Holstebro (Romina)

SOLGT

1 lækker 2 plans villaer på 200 m2. Et rigtig godt indrettet hus, med masser af luft og lys. Fra køkken og spisestue på 1 salen, og ikke mindst fra tagterrasen, er der et flot kik ud over området, og ned til storåen.

Kontantpris  5.495.000  

3D Tegning

Hulvejen 10, 7500 Holstebro

SOLGT

Liebhaverejendom opført i år 2000 i vandskuret og malet facade og med sorte glaserede tagsten, gulvvarme, gipslofter og malede døre. Villaen er beliggende ca. 5 minutters gang fra centrum og få hundrede meter fra Lystanlægget. Kælderplan: Trappetårn, 2 garager med portautomatik, bryggers med klinkegulv, fast bord, håndklædetørre, gang med dør til haven, vinkælder med hylder og teknikrum. Stueplan: Foyer, spisekøkken med parketgulv, uno form inventar med lyse låger og kirsebærkanter, bordplade i kirsebær, spiseplads med store panoramavinduer, stue med parketgulv og udgang til terrasse, fransk dør til spisestue med parketgulv og udgang til stor terrasse med markise med automatik. Gæstebad med sorte gulvklinker, uno form inventar, bruseniche. Tagetagen: Forum/ TV stue med panoramavinduer, soveværelse med udgang til altan og adgang til stort garderoberum, 2 værelser med 5 og 1 skab, bad med sort klinkegulv og lyse vægfliser, uno form inventar og bruceniche med glaslåge, skabe. Udhus med tørreplads og store terrasser og velanlagt mindre have.


Steen Blichers Vej 3, 7500 Holstebro

SOLGT

Særdeles spændende liebhaverejendom i vandskuret facade og med sorte IBF tagsten og murede indermure. Der er tilbygget i 2006, hvor villaen også blev gennemgribende moderniseret med nyt tag, nye gulve, fjernvarme og nyt køkken/alrum. Villaen har en fantastisk beliggenhed med grund direkte til Storåen og en betagende udsigt over vandet og de grønne omgivelser. Indretning: Entre, gæstetoilet med klinkegulv med varme, nedsænket stue med trægulv, pejs, karnap og udgang til terrasse, næsten nyt, flot køkken/alrum med klinkegulv, lyst HTH inventar, karnap og udgang til terrasse, bryggers med lyst inventar og klinkegulv med varme, mellemgang, viktualierum/kontor, 3 værelser med trægulv, dejligt badeværelse med klinkegulv med varme, lyst inventar og bruseniche, stort soveværelse med trægulv og adgang til påklædningsværelse/garderoberum. Desuden er der dobbelt carport med stort, isoleret hobbyrum samt en velanlagt have med flere terrasser, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Storåen og grønne områder.

Kontantpris  5.395.000  
Udbetaling  270.000  
Brutto  33.132  
Netto  25.547
StendysByg
Jeppe Aakjærs Vej
Fuldstændig restaureret og nyindrettett villa med pudset og malet facade og tagpaptag. Der er nye el-installationer, kloak-installationer, varme- og vand-installationer samt nyt tag, nye gulve, nye lofter, nye isolerede vægge, nyt inventar samt nye hvidevarer.
Læs mere
StendysByg.dk  |   Banetoften 32  |   7500   Holstebro  |   +45 23 93 04 93  |   kim@stendys.com